hidup tenang tanpa serangga!!

Tuesday, July 13, 2010

INTEC UITM SHAH ALAM


Hola, duit abes dok beli makan pkai.. buy laptop.

3 comments:

  1. i was now 20 years old at this moment 14th march 2012, i miss those all my childhood moment la sangat :D i'm a big girl now. a mature girl, bukan dak2 macam dulu membebel ja,, skrang lebih tenang mgetahui tjuan hidup hny pada yg Esa.. thnax Allah atas kesedaran ini

    ReplyDelete
  2. ASSalamualaikum, its now 29th January of 2013, it is my third year here in Jordan. i am working hard on improving my worshipping towards ALLAH, please pray for me...

    ReplyDelete
  3. Now it is 4th of June 2014, I have finish my degree here in Yarmouk University Jordan, Lepas ni I buzy kot tak main blog dah.. I still rember the moment when my friend said 'Alia buat la blog' ditambah dengan tenet lembap kat Cemara seksyen 18 tuh, hehe... Tipah is my roomate, she always asked me to join Islamic programme but I said I'm tired I'm sorry IK don't wanna go, I think I only went kawin punya tazkirah haha. Oh ade usrah jugak ngan kakak Mesir y dah kawin lupa dh nama dia, tapi time tu xda kesan pape dlmhati, dtg Jordan baru terbukak mata hati. Huhu

    ReplyDelete