hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, December 7, 2012

instagram

wahahaha budak2 zaman sekarang ni mudah sangat lah halah halah terpengaruh? tertarik dengan benda yang menarik. huhu, :D 1st2 buat insta.. i taknak sape2 follow pun just suka2 tag gambar, orang cari jumpa gambar makanan. tapi... ada gak org follow, lagi satu i follow islamic accounts/photos tu antara tujuan first, tibe2 tertarik dengan  foods plak.. HUuu.. yelaa dah kita buat sesuatu tu mesti la kena bermanfaat kan.

wikipedia- Instagram is a free photo-sharing program and social network that was launched in October 2010. The service enables users to take a photo, apply a digital filter to it, and then share it with other Instagram users they are connected to on the social network as well as on a variety of social networking services. 
As of September 2012, Instagram had 100 million registered users.
http://en.wikipedia.org/wiki/Instagram

----> tekan ni instagram kinah

tapi FLICKR dah padam sebab i rase byk sgt gmbar mrepek walaupun same je banyak gambar makanan.

No comments:

Post a Comment