hidup tenang tanpa serangga!!

Thursday, February 6, 2014

Jenis zikir yang paling tinggi

Bismillah...

ada banyak jenis zikir macam-macam, so apa jenis zikir yang paling atas sekali?

haa... jawapan zikir yang paling tinggi ialah membaca dan mentadabbur aayatul Quran. :D
أعلى أنواع الذكر

-kelas 'ulum quran Dr. Mansur Abu Ziinah, jam 4pm-5pm. Ahad-Selasa-Khamis

- Subjek ni saya tahsin (memperbaiki?) maksudnya amek semula or daftar balik subjek ni dah pernah ambil semester 1 2010/2011.

-nak try tahsin, dengan Doktor yang sama. Moga ALLAH mudahkan.

'a kullin, 'indi 6 mawaad lah badal min khomsey mawaad illi baktubha qobla had. 
so total ak ad 6 subjek lah berbanding 5 subjek ak tulis sebelum post ni, :D

------------------------------------------------------------------------------

28th of May, 2014.

ALHAMDULILLAH, baru je tengok result final 'Ulum Quran, mempersona sungguh hasilnya selepas tahsin madah ini, moga ALLAH redha. ameen.. :P

Terima kasih kepada 'kata-kata lalu' yang menyebabkan aku hanya mampu terdiam dan berusaha
dengan kudrat Tuhan kepadaku untuk membuktikan bahawasanya 'kata-kata' mu itu tidak benar,
maybe kau dah lupa 'kata-kata' tu, tapi kalo dapat ku sebut kembali 'kata-kata' itu, aku tak rasa kau kisah benda tu hehe.

No comments:

Post a Comment