hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, February 3, 2017

outdOor learning sessiOn

Assalam, bismillah..

Outdoor learning session sangat,
padahal firQah Saidina Ali sedang membuat pemilihan peserta untuk acara KAMIL *kemahiran amal Islami*

Seriously masa meeting hari sebelum kejadian, aku tersilap catat kat kertas nota aku bahawasanya aku ialah guru untuk Firqah Alia.
hehe, firQah Ali laah..bukan Alia.. mentang² nama nak dekat dah sampai tertulis firQah Alia.. Ali & Alia.. wOw haha..
Ali+Alia = Alialia. (+_+)

SeriOusly skolah di dlm gambar adalah tempat aku belajar menjerit tahap giGa terutama biLa mendatang buLan. Bahaya betol menjerit-jerit niey, membawak ke rumah, huhu. Masa memula mengajar dulu, aku selalu rasa bersalah, ya ALLAH apalah dOsaku ini perlu marah² garang mendidik, padahal kat rumah tak pernah aku meninggi suara menggertak marah, sekarang, dah tak rasa bersalah menggarang kat muriD walau still depa kata napa ustazah suka senyum²? caner entah nak explain kat dorang, dah mmg dari kecik ustazah camtu? awak mmg cantik sejak kecik ke?

Erm, taknak cakap lelebih, setakat pengalaman 10 sen je I citer ni taw..

DaLam 120 lebih murid darjah 3, adalah sOrang budak laki tu kata kat aku, ustazah kena betulkan cara senyum. Aku cam, .. .. ..
sazah jawab kat blog ni ye,, sazah mmg senyum camtu sejak kecik, merecik hawau. Ada gambar masa kecik ngan besar mmg cam gitu lah rupanya, :D lau xsuka, bLah. ;)

gasak la, bOsan la asik cerita aku ja, nak baca ceghita orang lain. wuu..

No comments:

Post a Comment