hidup tenang tanpa serangga!!

Sunday, March 19, 2017

Habit normal

Assalamualaikum, 

hari ini Isnin cuti sekOlah,
aku nak tulis pasal diri aku suka hati aku lah kan bLog aku kan,
hari ini nak tulis pasal habit.

Aku jenis ithar, common sense sangat dengan orang lain, tapi last-last tak payah nak ithar sangat, kena fikir untuk diri sendiri jugak, utama, takyah fikir orang lain, kecuali orang tu boleh dibuat ithar, mana yang bongkak tu pegi mampus diaaa...

Okay, berbalik kepada cerita utama, habit aku yang aku rasa normal ialah, setiap kali lepas habis sidai kain kat ampai, aku suka tengOk hasil kain yang di sidai tu kat ampai, tengok satu-satu sampai rasa puas, puas hati. Susun sidai kain tu ikut jenis tuh biasa la kan. tapi hasilnya itu, aku suka tengok haha.. Tengok lama-lama sikit satu-satu dah letak penyepit belum. then okay settLe.
itu jah, kbai haha.

*point penting: suka tengok hasil sendiri, banyak kali.
*ada hadis nabi pasal zaman akhir dia boleh tengok diri dia balik tu nanti aku cari, memO dulu sini.

No comments:

Post a Comment