hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, November 26, 2010

AKU WANITA, JANGAN PANDANGKU DUA BELAH MATA


Salam, oleh kerana ana adalah seorang wanita, maka amaran keras kepada lelaki2 di luar sana supaya jangan memandang aku dua2 belah matamu, muahahah! Except meon, who's meon? u can ask hanum for that.
Rasa nak berubah jadi budak baik, tapi tak tahu lah dah baik ke belum. Mungkin solehah je kut, muahahah. So, sbagai wanita yang solehah, aku nak cakap la sikit pasal madah aku subjek ulum quran tu.. 23/11 ary tu exam dan ak dah dpat agak mrkah examku, kerana apa? ramalan semata2.
My mummy said that jawab soalan dengan tenang dan baca doa. u know what, mummy is the best for me in the world. Huk2, mak i suke merepek ngan i, i pun same merepek. wa.. I rindu nak pokpek dan merepek ngan mak I. i ase sedih bile ingat kat mak i. mummy!!!!huuu.. sape yg dok bukak topik mummy nie, wa.. tngok ak da cdey. huk2. tak nak kawan! g sane, jgan dkat.
KESIMPULANNYE, ape faedah i tulis blog benda tak paedah nih? tu la owang ckap nak berubah jadi budak baik. InsyaAllah, semoga Allah beri hidayah dan sentiasa memotivasikan diri anda. aminn.

No comments:

Post a Comment