hidup tenang tanpa serangga!!

Thursday, May 15, 2014

kenangan Yarmouk

bye semua
the scorer ganu girl

selfie revolution
suhaila cekik aku

kinah di tengah
yg 2 lagi xley promote dh ada org haha
yg belakang tu mmg baik orgnye

KeNaNgaN yARmOuk
Kenangan yarmouk,
Belek salah satu buku-buku secara keseluruhan,
Dalam bahasa arab semuanya,
Baca sekali lalu, 
Translate wordS and wordS and wordS and wordS and wordS yang tak faham,
Ulang balik bacaan,
Okay faham,
Baca lagi + tulis note apa yang kau faham,
Hafal arabic sentences nak jawab ekzem,
Pastikan every single topic kau paham,
Buat nota lagi kat kertas lain supaya senang nak baca time final,
Salin laju2 apa doktor terangkan dalam kelas,
Kalo tak dapat, tanya arab or tangkap gambor nota arab pakai nset,
Photostat nota arab, ajar adik2, tak pegi program budak2, termenung, ajar Nab,
Tak layan orang gile, termenung lagi, tak faham orang gila, tengok kertas2 exam, termenung lagi, hak2,
Layan Hanum, highlight isi penting, study group, memberi kata semangat kat adik2 junior,
Okay ada lagi yg ak tak faham bab ni, tanya orang, 
Koyak buku (make them into parts) sticker notes, bla bla, bla, bla, bla, bla, jajan, 
Okay tersalah faham topic ni, jawab exam tersilap faham makna wordS ni, dapat markah,
Ingat Tuhan, DIA yang beri kekuatan ni. 

Sape yang kata apa yang kau belajar 4 tahun kat sana?
Belajar ekonomi la bod*! dalam bahasa arab! 
Kau nak ak bagi buku2 arab aku ke? meh nah tengok 
Hehe, tak payah la malas nak tunjuk wooo
Lalalala lalallalal lalala

Tengok orang kawin.
Ziarah baby. hak2
kehidupan Irbid.
btw kenangan yarmouk ialah blog archive erk krik
last update 12:25 am 
16th May 2014
Irbid.






No comments:

Post a Comment