SAYA JUAL PELBAGAI BUKU, TANYA SAHAJA APA-APA BUKU klik sini untuk HUBUNGI SAYA,

Saturday, April 16, 2016

mOod tak STabil

nama lain, unsTable MooD..
Bila nak dekat period je, mesti mood aku tak stabil..
bukan nya mOod nak marah-marah orang,
tapi mOod rasa nak menangis.. uwek, uwek! cam gitu haaa..
-----------------
Tapi aku keep cOol ja, walaupun kadang-kadang aku termenangis jugak.
----------------
Kadang-kadang sebab sakit tu memang la aku tangisi,
ni sebab yang entah tiba-tiba ja datang air masin dari mata.
---------------
Benda yang aku perasan masa kat Jordan, a week befOre period datang, tiba-tiba ja aku rasa sedih dan mengalirkan air masin,
every mOnth aku perasan macam tu.. pelik, tapiii benar..
---------------
Kadang-kadang air masin tu melibatkan hati , yelah hOrmon tengah tak betOlkan.. padahal tak pernah-pernah aku libatkan perkara hati pada hari-hari mOod yang stabil.
-------------------
Aku saja nak cOretkan perkara ni menjadi kenangan
atau pun bOleh dijadikan rujukan pada masa yang akan datang haha!!
------------------
Lagipun Post-pOst benda-benda berkaitan periOd ni banyak yang orang search bila depa tengah sakit cam aku.. aku tak nafikan perkara ni , :P
------------------
Kalau sesiapa yang sakit macam aku, keep cOol sis! I love you all. Sekian, terima kasih, Assalam..
-----------------
*ade gak rasa malu bila nangis, tapi benda-benda macam ni tak boleh rasa malu, sebab kebanyakan orang lalui benda ni, dan dorang berhak untuk tahu, lol k bye.
Label #senggugut :P

No comments:

Post a Comment