hidup tenang tanpa serangga!!

Tuesday, November 22, 2016

Seqadar cOretan Buat Kenangan

BismiLLahirrohmaanirrOhim.
AssaLamualaikum warahmatullahi wabarakaatuh.

Seqadar cOretan buat kenang-kenangan.

Memang dah pLan tak berapa lama sangat lah nak leTak dalam bLog niey gambar whatsapp grOup icon 'mis amigOs' sejak terpisah dengan Kak Azizah yang berpindah ke SRA F3 (Sekolah Rendah Agama Bukit Sentosa Fasa 3) pada buLan April yang lepas.
kLik untuk blog kak Siti Azizah

Jadinya, bulan November niey, kitaorang bertemu semuLa di FRIM (Forest Research Institute Malaysia) atas urusan kerja. Ceewah, kerja sangat. Pertemuan yang singkat jew, tapi dapat diabadikan kenangan secara berabad, kan..

Walaupun cerita untuk gambar ini terjadi mengambil masa seLama 7 bulan (april - nov) dan adalah tanpa disengajakan, namun begitu ia adalah sesuatu yang menarik untuk dikOngsikan. Skema ayat saya.

Nak ke nama² mereka ini? :P
kat caption okay..

En. Shaiful Bahri, kak Siti Azizah, Cik Alia Sakinah, kak Nur Asilah.

No comments:

Post a Comment