hidup tenang tanpa serangga!!

Saturday, April 15, 2017

Kalam Jamaei

Ok. assalam. muhasabah semalam.

Benda 1st time kan, sedangkan AzizulHasni Awang pun mencuBa selama 10 tahun untuk dapat CHAMPION WORLD.

1. Isi kalam Jamaei, pasni nak tukar tajuk & buat teks yang banyak isi, plOt penceritaan menarik. YAng penting isi tuh banyak markahnyaaa.. 20m

2. Gaya dan kreativiti. Mesti pelbagai & menarik. Lepas tu keseragaman pergerakan gaya mesti sama maa.. 15m
*sOrry tu say, students yang gaya tak sama adalah salah guru sebab tak tegas dan tak didik sampai dia pengsan haha.

3. Kepelbagaian nada suara, ada lagu? ini masih dalam no 2 okay .

4. Mesti ajOr dari mula sebutan arab yang betul kepada students, MESTi.

5. Tengok semua youtube pasal kalam jamei arhh.. SEmUA.

6. Guru kena prepare teks mOnths before start training haha. juhud.

7. Selepas training, tunjuk kat orang lain biar mereka komen terima dengan hati terluka tapi kuat haha.

8. Bawak students pegi studio/gym? yang ada cermin besar. k .

9. Hilangkan gugup students dengan buat persembahan di pekakn kKB haha...

10. Gigih je. huaa... Okay ada masa 1 tahun untuk buat kajian.. mOga juhud dan tak cakap ja lebih. muahehe..

Tolonglah tengok kat my youtube channel link sebelah kanan blog page, xsempat nak linkkan kat blog post ni.

No comments:

Post a Comment