hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, October 7, 2011

pencarian AT-TIN

salam pembuka bicara,

Setelah agak lama brdiam diri kini

"والتين والزيتون"
سورة التين اية
1

Buah tin antara buah yang disebut di dalam al-Quran, rasa brsyukur dapat makan buah tin yg sangat sedap...first time, last year tu pun sebiji ja ak merasa, sbb Miss Nabila yang kasi (penjaga sakan aku dulu)..
and tahun ini, aku mencari2 di manakah buah tin?? ya pada jejak pertama pncarian tidak brhasil kerana tak jumpa!! tapi alhmdulillah , hehe the next track looking for tin was succesfully found!! hohooho, i felt very happy lah.. tapi satu ja msalahnya peti ais msalah, sb daia kata makan sejuk2 sedap... papepun, ianya tetap sedap! please la korang, nikmatilah ia.. hee

rasa dia?? lorh makan sekali ngan kulit dia lembut ja kak oi, isi dia macam dlm pic kat bawah ni.. biasanya dulu kat Malaysia makan buah tin kering jee(^_^)".. skunk dapat rasa yg fresh punya.. say what? say alhamdulillah.. hoorey! misi berjaya


No comments:

Post a Comment