hidup tenang tanpa serangga!!

Thursday, March 14, 2013

mari berkenalan dengan doktor saye

assalamualaikum, hehehe

nama beliau ialah duktuuroh  د. نسرين ماجد حسن دحيله 

Duktuuroh Nesreen Maajid Hasan Dahileh

satu-satunye lecturer wanita dalam qism --Iqtisod wal masoorif al-Islaami.

http://www.yu.edu.jo/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=253

Saya suka la doktor ni sebab best la. Beliau ajar best.. Saya suka la jugak melihat gigih nye doktor menangani hampir 90 pelajar dalam satu kelas mostly orang arab yg suke berborak ngn kawan tergelak2 tak hormat doktorah. ish ish..

sebenarnye nak tahu la jugak kan macam maner dr survive the only lecturer wanita, bergandingan bahu dengan lecturer2 lelaki yang lain yang lebih hebat dan mantap . hoHo.. 
ALLAHhu yuzidhal al-khir.
Dr. Nesreen Dahileh


No comments:

Post a Comment