hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, March 18, 2011

diET salad JORDAN

salam, silam, sulam, selam, so so so LAM bat internett....
sEBenarnye takda le diet makan salad tuh, padahal malas nak masak sayur.... biase la tuuu.. fresh plak tu agi berkhasiat.
sajew menge'post' salathoh urduniii.. sangat best trutama masa menda tu SEJUK baru keluar dari PETI AIS makan ngan NASI..
IT WAS SO EASY, TAK YAH POST PUN TAKPE, sume pun tahuu kut.. sajew mengisi msa.

bahan:
*tomato (potong petak kecil)
*timun (potong petak kecik)
*lemon/sos tomato (diperah/dicampak)
*DAUN SUP/TAKDA PUN TAKPE.. (potong halus2 yew..)
_daun macam daun sup ada 2jenis kat urdun, pandai2 la mengetahuinyew.

cara:
*campak sume bahan dlm mgkuk gaul.
nota:
*kalo nak bagi merana rasa masam menekak, haa perah la lemon tu bnyak2..
*simpan dlm peti sejuk, rasa2 nak makan, telan aje, tapi orang baik dia makan ngan nasi.

No comments:

Post a Comment