hidup tenang tanpa serangga!!

Thursday, March 24, 2011

sdikit nota idup

salam, nikmat dapat 2 dokturoh.. 1)fiqh ibadah -- dr. samirah u'mari 2)madkhol ila tasyri' -- dr. rondah u'mari baru ku sedor antara nikmat sem niey dua2 dr. syariah dua2 perempuan.. best sangat dukturoh, boley tanya dgn sgt best dan borak2 ikut suke i.. boley mnx tolong, mnx nasihat, masuk pejabat dukturoh bile2 masa haha, dam mcam2 lagi.. alhamdulillah.. thnx doktorah, peribadi yg tegas tpi sbenarnyew sgt lembut mcam emak-emak, haha wajib la kan~~ tidak dilupakan dr, kuliah iqtisod dan kuliah tarbiyah badaniah. sumenye sgt hebat.. thank u Allah. tidak lupakan juga kpda sume member2 tersayang sama ada secara langsung atau tidak langsung... daku sgt kagum dgn kesabaran mak n abah. sgt2 kagum biler mengetahui akan hakikat itu.. nak jadi cam depa, SABAR dan masih layan dgn baik.. Alhamdulillah, walaupun berbeza kelas dan jadual dgn member2 yg lain, tapi ada hikmah kebaikannya yg tersendiri. lagipun mmg pilihanku dan keputusanku dulu untuk berasingan kelas dari member2 yg lain kerana terdapat tekanan di situ, bersama mereka yg hebat. aaaa, daku tak boley tambahan biler time makan haha. jadi di situ aku mgmbil keputusan untuk berasingan. setiap orang lain, dan aku lain orangnyew. bile study group tu tak pe la kan.. daku suka berseorangan, nobody will notice me. maka di situ apabila daku seorang dlam klas y semua arab, aku akan berusaha dgn BEST!! haha, arab suka buat lawak.. tapi sya syg sume member2 saya.. haha, chayok alia!! bye sume....

3 comments:

  1. يا عليا سكينة
    same la macam kite..kite tak suke satu kelas dengan ramai kawan2 yang kite kenal..and i also don't want them to notice about me..hehe..
    sayang ALIA! bittaufiq exam tomorrow! :)
    -syahirahsoaib-

    ReplyDelete
  2. alia..rindu kat alia..gud luck kat jordan..doakn kite dapat ikut jejak alia..-fatimah-

    ReplyDelete