hidup tenang tanpa serangga!!

Sunday, March 27, 2011

paham, (O_o)

Ye salam, ye murid2 paham tu pun satu nikmat. Bile kiter dok study menda tuh and then kiter paham, waaaa nikmatnye kefahaman yg Allah bagi tu.. alaisa kazaalik? walizaalika, kiter pun mengucapkan kesyukuran alhamdulillah, alhamdulillah ala kulli ni'mat. Semoga dengan kiter bersyukur ke hadrat Ilahi, Allah plus+plus lagi kepahaman kita, apatah lagi jike kite memahamkan orang di samping kiter juga berusaha mencari kepahaman daripada org yg telah paham untuk memahamkan kita supaya kite sume sama-sama paham dan saling memahami dalam apa jua juga yg perlu dipahamkan...paham ke? Jadinye di sini, saya ingin mewar-warkan, kpda bakal2 junior jgn malu jgn segan bertanya kpada kami yg tembam ini, eh silap, kpda kami yg lebih SENIOR sikit daripada korang, ingat! kalo korang wat salah sikit, siap nanti kena belasah kat sakan sahawney. heh! ape u merepek ni?? THE POINT IS, daku tak sabar nak jadi kakak senior yg baik hati dan penyayang dan baik dan terlalu baik. over ke? biar manis di blog, manis juga di mulut dan nescafe.

No comments:

Post a Comment