hidup tenang tanpa serangga!!

Tuesday, June 3, 2014

Fitnah wanita

Syaitan akan menggunakan segala cara untuk meluluhkan hati, iman seorang lelaki.

Sebelom kita nak kata hebatnye fitnah wanita ni, kita kena tahu dulu apa fitnah wanita ni,
makanya di sini saya ingin memberitahu anda apakah senjata-senjata yang digunakan oleh setan
untuk merasuk manusia.


An old post at my instagram 16 months ago:

because I saw many of my girlfriends,,, syabab (lelaki) suka dorang ada di antara 5 perkara ni,
dan sebab aku tahu, maka aku tak buat lah bebenda ni haha.

may ALLAH guide our ways..
dan semoga pembelaan ALLAH pada yang hak,
jika tidak di dunia, maka di akhirat..
love from me kepada mereka-mereka yang tertindas.

sumber: x ingat hehe.

1 comment:

  1. sorry to say, kalo kau ade masalah dgn cara aku, ekau boleh blah, say nothing to me, because before this I heard something from your mouth, and you know nothing about what are you talking about. lol

    ReplyDelete