hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, June 13, 2014

rindu

14/6/2014 
:D rindu family... rindu rindu

RiNDu


so sekarang ni takda aktiviti layan ni cam best


http://www.youtube.com/watch?v=423WVnro1ik


--------------------------------------------

Jangan buat orang mcm dia tu takda hati bro, nanti timbal balik....
Maybe la manusia tu lebih nampak buah tembikai yang besar daripada buah strawberi yang kecik.
tapi aku tak kisah, semua tu zahir je..

yang aku kisah nya adalah aku nak berada di samping keluarga because you feel secure.. let us sing~~!

You're insecure,
Don't know what for,
You're turning heads when you walk through the door,
Don't need make-up,
To cover up,
Being the way that you are is enough,

*tibe2 nyanyi.. 

Sorry rindu kebabang gabang gebang. 

Tambahan, mak Hanum datang sini, dengar kata-kata orang yang makan garam lebih dulu ni memang sedap dan nampak la dunia ni sebenarnya macam mana kan haha!! 
tak boleh blah deep..

ya hanana~~ ya hanaana~~

No comments:

Post a Comment