hidup tenang tanpa serangga!!

Monday, June 19, 2017

Anxiety

Anxiety

Nak dekat periOd ja, anxiety aku jadi terok gila.

terOk sangat!!

rasa sedih, & dOwn. Benda² yg aku fikir & aku risau,
risau tahap trilliOn.. Huhu..

Tapi, kalau aku tidOq, rest, kurang lah rasa anxiety tuh. Habis tu takkan sepanjang masa nak tidOq?

And lagi satu, dengan tulis kat sOsial media ni, dapat mengurangkan rasa anxiety aku, daripada aku pendam & simpan sorang-sorang.

Rasa lega sikit tulis kat sini.
Mana tahu kOt ada yg tengah search pasal anxiety, sama cam apa yg aku rasa, kita serupa~~…

Risau, risau.. padahal tak perlu risau, overthinking, sebab imbalance hOrmone nak datang periOd, arh!!

MOga  aku di ambil nyawa time tengah taat, bukan semasa tengah lalai.
Huu tak settLe!!!

No comments:

Post a Comment