hidup tenang tanpa serangga!!

Friday, July 15, 2011

Cerry and PEACH

ya Salam!! syu akhbaarukum? zamaan ma katabtu huna, haha.. zaman la sangat. liannu fi musykilah 'inda syubkah annet.. aiwah na'am..

takde gapo nak taip pun.. cume nak promote buah cerry yg sedap bangat.. oh oh jom makan!! rasa buah ceri tu sgat best rasa juicy bak kata daia. yg merah pekat tu yg best, yg warna merah hati tawar melesei.. hoho..

cara makan1: kalo awak cntrol ayu, gigit 'secuit2', bahasa apakah? entahlah, smenjak blajar bahasa brkaitan falak, bhasa melayu dah jadi tak betul, haha banyak la ko..

cara makan2: masukkan sebiji ceri terus ke dalam mulut dengan btg sekali. atau masukkan 5 biji sekali dalam mulut, u should wash the cerry first aaa.. tob'an..

buah peach pulak cik nyja dok sedekah kat i.. dah rasa macam makan buah bacang plak peach tu.. kredit kepada saya kerana sangat baik..
pewh esok exam, selambe je ko berblog yew.. nanti ko aku rotan, sabor je la,, nak ku bakor takda mancis..




عنّاب و الدراق

No comments:

Post a Comment