hidup tenang tanpa serangga!!

Sunday, July 10, 2011

tahu cerita tak?

yee saye tahu kena bagi salam, salam.. tahu tak aku nak ape? aku nak pindah rumah baru cepat2... pasang intenet cepat2.
hmmm, ak dah puas paham ke tak? ak dah puas dngn intenat sakan sahawney, lombap macam hapew jew, bengkek sungguh, ak bkan nak hapew saje..
penat baru lepas berbrowsing pasal astronomy, sakit jiwa aku lembap benor..
ya rob, haha..

tadi saye dan nyja berada di rumah baru cik afiqah dan fatin. Aku menumpang kipas kerana kepanasan di musim panas ini.. hehe adik i tanya takda summer camp ke kat sini? huuhu, bukan maacm cerita omputih yg kita selalu tengok kat mlaysia tu...
next, membeli almari 'bundle'.. ceyh pemilik almari ingat kitaorang syabab yg nak beli patut la buat tak layan bila kitaorang sampai.. lawak seyh nyja punye pasal..


next berjalan sowang2 ke sakan sahawneyh.. sunyi............ solat jemaah kat surau.. dalam pukul 11.30pm.. "mentol muncul di atas kepala" haha jom kacau daia.. so i pun call dia pakai telepon sakan, pokpek2 selsema si daia tu haaa,tu la dia suka sangat pergi mem'bakor', bakor tu kan panas kan dah selsema.. dia suggest kat aku suruh beli عناب cerry, orait member i'll try bak kata Qilah.. mar pulak sokmo online kagum kat dia haha..

huhu, tibe2 ak rasa best cerita kisah2 menarik dgn member.. ak syg member wlaupun kadang ak jahat,, haha..
chaiyok teman2 sayang koma wlau apa trjadi..

1 comment:

  1. syg alia jugak :) rindu kenangan msk2 rmai2.krim salam kt yg lain.spt biasa,mntk maaf slh silap.halal mkn mnum,hutang piutang :)

    ReplyDelete